logo fermax logo retevision logo TDT  

capcelera Telect
 
Introducció
Antenes Individuals

Antenes Col·lectives

Porter electrònic

Equips electrònics

Sonorització i Megafonia

Circuit tancat televisió

Telefonia i Xarxes

I.C.T. - FotografiesEmpresa habilitada de Telecomunicacions. Inscrit en el Registre d’Instal·ladors de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, habilitada en la instal·lació i manteniment d'Infraestructures de telecomunicació en edificis o immobles.

  Empresa habilitada

Telect és una empresa de telecomunicacions disposada a satisfer la demanda, sempre mantenint una relació qualitat – preu i gaudint d'experiència en aquest sector.

Telect vol cobrir les noves i creixents necessitats tant dels particulars o negocis, com en el sector de la construcció, instal·lant, reparant i en manteniment.
Amb Telect podeu gaudir dels avantatges de treballar amb una empresa eficient i complidora. Els anys d'experiència que ens avalen són una mostra.

El nostre objectiu principal és satisfer al client amb la millor qualitat i atenció personalitzada.

Telect està especialitzada en la instal·lació i reparació d'antenes individuals i col·lectives, porters electrònics, instal·lacions d'equips electrònics de consum, en sonorització i megafonia, circuits tancats de televisió i telefonia.

Per qualsevol dels nostres serveis, no dubteu en posar-vos en contacte i l'assessorarem o cobrirem tant en instal·lació d'obra nova com en reforma de petita o gran escala, manteniment i posades en marxa de temporada en hotels, apartaments, comunitats o segones residències. Per més informació o altres tipus d'instal·lació en aquest camp posis en contacte amb nosaltres.


Llagostera - Santa Cristina d'Aro - Dades de contacteCodi QR

Codi QR. Llegeix amb el mòbil

 

Telect
Empresa de Telecomunicacions
Llagostera (Girona)
Dades de contacte +INFORMACIÓ D'INTERÈS:

Llistat de Canals

Prg. Edició llistat canals

Més de receptors i canals

LINKS D'INTERÈS:

Fermax

Retevisión

Canals TDT

Telect - Antenes - Porters electrònics - Equips Electrònics - Sonorització i megafonia - circuits tancats de TV - Telefonia i xarxes - Contacte