Introducció
Antenes Individuals

Antenes Col·lectives

Porter electrònic

Equips electrònics

Sonorització i Megafonia

Circuit tancat de televisió

Telefonia i Xarxes

I.C.T. - Fotografies
Circuits tancats de televisió


El circuit tancat de televisió o videovigilància consta d'un sistema de càmares, tant dissuasòries com ocultes, que permeten una vigilància continua i enregistrada o només instantània. Aquestes càmares poden estar conectades a un o més monitors, videios i/o ordinadors.

Aquests sistemes no només s'utilitzen en grans finques, si no que també hi han sistemes més assequibles per tenir un control a casa seva.

També es podria considerar un us de videovigilància el fet de connectar un videoporter (interfono amb càmara) amb la televisió de casa, de tal manera que des de qualsevol punt de la seva vivenda on hi hagi un televisor podrà mirar què passa a la porta o entrada de casa seva en qualsevol moment.

Si vol algun tipus de pressupost posis en contacte amb nosaltres. Instal·lem i reparem aquest tipus d'instal·lacions. Sempre oferim servei integral per la seva satisfacció.

Apart dels sistemes tancats de televisió (CCTV) convencionals ara també existeixen nous sistemes de video-vigilancia que són més versàtils a nivell d'usuari o petit comerciant, ja que permeten controlar en tot moment el que la càmera enregistren de manera segura des de qualsevol ordinador amb connexió ADSL. Aquestes son les càmeres Ip.


Promoció Directvision:

 

Telect
Empresa de Telecomunicacions
Llagostera (Girona)
Dades de contacte +INFORMACIÓ D'INTERÈS:

Llistat de Canals

Prg. Edició llistat canals

Més de receptors i canals

LINKS D'INTERÈS:

Fermax

Retevisión

Canals TDT